abtecro

Minőség Erdélyből

Üdvözöli Önt az abtecro!

az Ön EMS-szolgáltatója és német szabványok szerinti kábelgyártója.

Kábelkészítés


alternate text

Tíz év tapasztalat a kábelkonfekció terén teszi lehetővé számunkra a kitűnő minőség szállítását. Németországban neves, magas igényű ügyfeleink vannak.

Kezdve a sodrott kábelektől a koaxiális vezetékeken, szalagkábeleken, elektromos kábeleken át egészen az összetett kábelkötegekig és az egyéni speciális kábelekig, mi vagyunk a csúcs-szolgáltató.

A tökéletes minőség és a kész kábelek ellenőrzése a szabvány nálunk. Munkatársainkat Németországban képezzük ki és folyamatosan tovább képezzük és ellenőrizzük őket a német szabványnak megfelelően.

Elektrónikai Gyártási Szolgáltatások


alternate text

Alaptevékenységünk a profi EMS készítés SMD és THT területen. Gyorsan és rugalmasan gyártunk kis és nagy sorozatokat. Nagyon nagy megrendelések esetén gyors és megbízható kapacitásokat bocsátunk az Önök rendelkezésére.

Elszámolásunk Önök felé korrekt és fenntartható, tartós, megbízható partnerkapcsolatot alakítunk ki Önökkel.

Kiszervezés


alternate text

A világ és az ügyfelek igényei egyre dinamikusabbak. A rugalmas és határidőre való szállítás biztosítása érdekében megfelelő kiszervezéses megoldásokat kínálunk.

Velünk, mint megrendelést teljesítővel, megnövelik saját pénzforgalmukat, rugalmasabbá teszik kapacitásaikat, lerövidítik termelési periódusaikat és csökkentik készletüket. Mi átvállaljuk Önöktől az EMS gyártást, a berendezésgyártást és a kábelkészítést.

Az Önök különleges megbízása


alternate text

Érdekeltek egy feltörekvő, versenyképes piaci árakat alkalmazó országban való termelésben – mi vagyunk az Önök kapcsolattartói. Gyártási útvonalaink rugalmasan alkalmazhatóak és tapasztalt, motivált csapatunk örömmel fogadja az Önök személyében az új partnert.

Az elektronika üzleti területén kívül is örömmel tölt el az együttműködés Önökkel, mivel kiszervezéses megoldásainkkal új üzleti területeket tárhatunk fel az Ön számára.

Minőség Erdélyből

Szenvedélyünk egyidejűleg legfőbb javunk is. Az abtecro megéli a minőséget. Az erdélyi kultúra pontosságot és megbízhatóságot jelent. Ezek az erények átitatják az abtecro termelését. Minőség Erdélyből.

Kapcsolat


S.C. Abtecro S.R.L.
Joseni Nr. 126/A
Ro-537130 Joseni

Tel. / Fax: 0040.366.100124
Email: csabi@abtecro.ro
http://www.abtecro.ro