abtecro

Calitate din Transilvania

Bine ați venit la abtecro!

Producătorul Dvs. de EMS şi confecţii de cabluri la standarde germane.

Confecţionare de cabluri


alternate text

Experienţa noastră de zece ani în domeniul confecţionărilor de cabluri ne permite să livrăm pentru Dvs. o calitate excelentă.

Deservim în Germania clienţi renumiţi, cu pretenţii privind calitatea dintre cele mai înalte.

De la cabluri torsadate prin cabluri coaxiale, cabluri plate, cabluri rotunde, cabluri electrice până la cablaje complexe şi cabluri speciale individuale, suntem producătorul de vârf.

Calitatea perfectă şi verificarea cablurilor produse fac parte din standardul nostru.

Colaboratorii noştri sunt instruiţi în Germania şi sunt perfecţionaţi şi verificaţi permanent conform standardului german.

Servicii de Fabricare a Electronicelor


alternate text

Activitatea noastră de bază o reprezintă producţia profesională de EMS în domeniul SMD şi THT. Realizăm rapid şi flexibil serii mici şi mari.

În cazul unor comenzi mari putem să vă punem la dispoziţie rapid şi sigur capacităţile noastre. Calculele noastre faţă de Dvs. vor fi corecte şi sustenabile, vom dezvolta cu Dvs. un parteneriat de lungă durată şi bazată pe încredere.

Externalizări


alternate text

Lumea devine din ce în ce mai dinamică, la fel şi pretenţiile clienţilor.

Pentru a asigura livrarea flexibilă şi la termen vă oferim soluţii externalizate (outsourcing) potrivite.

Cu noi în calitate de realizator al comenzii Dvs., vă veţi mări fluxul de numerar (cash-flow), vă veţi flexibiliza capacităţile, se vor scurta duratele de producţie şi se va reduce stocul Dvs. Preluăm pentru Dvs. producţia de EMS, realizarea de instalaţii şi confecţionarea de cabluri.

Comanda Dvs. specială


alternate text

Vă interesează producţia într-un stat aflat în ascensiune, cu preţuri de piaţă competitive – atunci noi suntem partenerul Dvs. de contact.

Căile noastre de producţie pot fi utilizate flexibil şi echipa noastră experimentată şi motivată se bucură să vă aibă ca partener nou. Şi în afara domeniului de afaceri ale electronicii ne vom bucura de colaborarea cu Dvs. pentru a vă putea asigura soluţiile noastre outsource pentru noi domenii de afaceri.

Calitate din Transilvania

Pasiunea noastră este în acelaşi timp şi bunul nostru suprem. La abtecro calitatea se trăieşte. Cultura transilvăneană garantează exactitatea şi fiabilitatea. Aceste virtuţi se încadrează la abtecro în realizări. Calitate din Transilvania.

Contact


S.C. Abtecro S.R.L.
Joseni Nr. 126/A
Ro-537130 Joseni

Tel. / Fax: 0040.366.100124
Email: csabi@abtecro.ro
http://www.abtecro.ro